Отидете в начална страница
recipes

Три начина за използване на THE Gainer

Три начина за използване на THE Gainer
Lauren Dawes
Сценарист и редактор3 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Имате нужда от помощ, за да примете броя калории, който целите?

Зимният сезон може да окаже сериозен натиск върху нас, което означава, че в този период ще обърнем особено внимание на набавянето на протеини и калории, нали така? Знаем, че това не винаги е толкова лесно, колкото звучи, затова сме подбрали 3 супер лесни начина, чрез които можете да комбинирате хранителните добавки, които обикновено приемате с помощта на THE Gainer и да ги превърнете във вкусни закуски за из път. Ако досега не сте знаели, THE Gainer е нашата най-добра хранителна добавка за качване на теглото. Тя съдържа цели 55 г протеин и 110 г въглехидрати на порция, което се равнява на впечатляващите 750 калории. Да, няма грешка.

Това е най-удобният начин да си набавите огромно количество калории в менюто, без да правите компромис с макросите. В тази статия ще откриете 3 страхотни и вкусни рецепти, които ще ви помогнат да преминете през зимния сезон бързо и лесно.

1)Обикновен шейк 

Няма нищо по-лесно от това. Един бърз шейк с 3 лъжички от THE Gainer, пълномаслено мляко и банан, за да стане още по-плътен и възхитителен на вкус. Особено приятно е, когато му се наслаждавате веднага след тежка тренировка.

За една доза:

Хранителна информация на порция: 880 калории  |  128 г въглехидрати  |  54 г белтъчини  | 18 г мазнини

Продукти: 
Начин на приготвяне

Смесете всичко в блендера и разбъркайте до получаване на гъста хомогенна смес.

Бележка: първо изсипете млякото, за да не остане неразтворен прах по дъното на блендера!

2)Ядкови топчета

Тези малки топчета може да не са много големи, но със сигурност съдържат достатъчно протеин и са идеални за закуска през целия ден, за да поддържате необходимото ниво на аминокиселини. Отнема само няколко минути, за да направите партида и след това можете да ги държите в хладилника и да ги хапвате, когато имате нужда от тях през седмицата.

За 8 топчета:

Хранителна информация за порция: 142 калории  |  14,6 г въглехидрати  |  7,4 г протеини  | 6,6 г мазнини

Продукти: 
  • 75 г бадемово масло
  • 1 мерителна лъжица THE Gainer (Chocolate Brownie)
  • 2 ч.л. настърган шоколад
  • смлени бадеми (по избор)
Начин на приготвяне 

1.Смесете бадемовото масло, THE Gainer на прах и настъргания шоколад в купа и използвайте лъжица или шпатула, за да разбъркате сместа.

2. След това, използвайте ръцете си, за да оформите топчета от сместа с еднакъв размер.

3. Оваляйте всяко в настърганите бадеми, за да покриете топчетата добре (може да използвате каквито и да е ядки, орехите също са подходящи). След това  веднага им се насладете или ги съхранявайте в хладилника за по-късно.

3)Gainer Granola

Тази домашно приготвена гранола е чудесна закуска, когато искате да увеличите броя на калориите си. Вкусна е сама по себе си или в комбинация с кисело мляко и други добавки, които обичате и може да използвате, за да добавите хрупкавост към тази закуска.

6 порции

Хранителна информация за порция: 679 калории  |  72 г въглехидрати  |  27 г протеин  | 32,9 г мазнини

Продукти: 
  • 400 г овесени ядки
  • 100 г органик конопено семе
  • 200 г тиквено семе
  • 1 мерителна лъжица THE Gainer (Chocolate Brownie)
  • 5 ч.л. 100% кокосово масло (разтопено)
  • 50 мл вода
Начин на приготвяне 

1. Загрейте фурната си на 120°C.

2.Първо добавете овесените ядки, конопените семена и тиквените семки в голяма купа и разбъркайте докато напълно се смесят.

3.След това в кана сложете водата, разтопеното кокосово масло и THE Gainer на прах. Използвайте бъркалка, за да разбъркате до получаване гладка смес.

4.Изсипете течната смес купата с овеса и използвайте шпатула, за да я разбъркате, така че всичко да е добре смесено. След като сте готови, изсипете получената смес в тава за печене и я разстелете на плосък слой.

5.Печете 20 минути, докато стане златистокафява и хрупкава. Оставете да се охлади и след това съхранявайте в херметически затворен съд, за да й се наслаждавате дълго време!

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein