Отидете в начална страница
recipes

Чийзкейк барчета с фъстъчено масло | Бързо, лесно, вкусно

Чийзкейк барчета с фъстъчено масло | Бързо, лесно, вкусно
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Винаги ли си мечтаете за любимия си десерт, знаейки напълно, че нямате нищо приготвено или скрито в кухнята си? Сега, когато не можете да задоволите желанието си и да отскокнете набързо до супермаркета, е време да вземете нещата в свои ръце. Тези вкусни чийзкейк барове със сигурност ще попаднат на място - и са направени само с няколко прости съставки. Избрахме два различни вкуса за нашите барове и с помощта на някои от любимите си продукти запазихме пълнежа възможно най-здравословен, без рафинирана захар. Нашeто прахообразно фъстъчено масло е невероятна алтернатива на универсалното фъстъчено масло, тъй като има същия вкус, само със 70% по-малко мазнини и захари. Сиропът без захар, който използвахме във втория вариант, също е абсолютна печалба - без въглехидрати, захар или мазнини и по-малко от една калория на порция.

Що се отнася до гарнитурата - напълно зависи от вас да станете толкова креативни, колкото искате! Преминахме на някои от любимите ни закуски #TreatWithoutTheTreat, за да изведем тези чийзкейк барове на следващото ниво.

Нашите чаши с фъстъчено масло са също толкова вкусни като имат намалено съдържание на захар и идват с 6,7 г протеин на порция. И нашите протеинови Break барчета имат същите неустоими, покрити с шоколад, хрупкави вафлени слоеве, които всеки знае и обича - с масивна 90% по-малко захар от универсалните и двойно повече протеин.

Съставки За фъстъчено масло:

  • 300гр обикновени бисквити
  • 2 с.л. кокосово масло
  • 750гр крема сирене с ниско съдържание на мазнини
  • 4 супени лъжици кленов сироп
  • 2 с.л. прахообразно фъстъчено масло

За Бери и шоколад:

Метод: 1) Първо, пригответе бисквитената основа, като добавите всички усвоими продукти в процесор. Миксирайте няколко минути, докато се получи смляна смес , след това добавете кокосовото масло и миксирайте за още няколко минути.

2) Изсипете основата в тава за печене и използвайте гърба на лъжица, за да натиснете здраво сместа на гладък, равномерен слой и охладете за 1 час.

3) Междувременно направете избрания от вас чийзкейков пълнеж, като добавите крема сирене и други съставки в купа. Използвайте миксер, за да ги разбиете заедно, докато се комбинират добре в гладка смес.

4) След това използвайте лъжица или шпатула, за да положите пълнежа с чийзкейк върху бисквитената основа, като го изгладите, за да създадете равномерен слой.

5) Отгоре намажете с фъстъчено масло или разбийте барчетата и оставете да стегне за още 4 часа.

6) Нарежете на парчета и се наслаждавайте! Ако искате да разнообразите може да разтопите малко шоколадово или фъстъчено масло, за да добавите допълнителна вкусна глазура за завършек. Лесно можете да направите дори прахообразното си фъстъчено масло в топинг, с ниско съдържание на мазнини, като добавите малко вода, за да го превърнете в сос.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein