Отидете в начална страница
training

Работите от дома си? Пробвайте тези свежи плейлисти за настроение

Работите от дома си? Пробвайте тези свежи плейлисти за настроение
Lauren Dawes
Сценарист и редактор4 години Ago
Вижте профила на Lauren Dawes

Работите от дома си? Значи се нуждаете от това! Вярваме, че правилният плейлист има силата да направи деня. Повечето от нас прекарват повече време в домовете си от всякога, така че изведнъж става още поважно да намерим утеха в малките неща – включително в музиката, която слушаме. Независимо дали се нуждаете от приповдигнат плейлист, който да ви преведе през имейлите и Skype обажданията през деня , работейки от вкъщи, или търсите бързи песни с висок темп, които да ви помогнат да развиете HIIT сесия в хола, имате насреща това.

Плейлист за продуктивно настроение

Кардио плейлист

Плейлист за " Push Day"

Плейлист за "Pull Day"

Плейлист за "Leg Day"

Разполагаме с плейлисти за всички ваши нужди, за работещите от дома. Плюс това, ако искате да откриете най‐добрата плейлиста за тренировки според вашия вкус- просто направете нашия тест тук!

Статиите са само и единствено с информативен и образователен характер и не трябва да се приемат като медицинска консултация. Ако имате притеснения консултирайте се със здравен специалист преди да приемате хранителни добавки или да правите особени промени в диетата си.

Lauren Dawes
Сценарист и редактор
Вижте профила на Lauren Dawes

Лорен е родена в южната част на Англия и има специалност английска литература. Винаги е обичала да плува, а през последните няколко години също се занимава с тренировки за сила и тежести. Лорен също активно се усъвършенства всяка седмица в часовете по йога.

През почивните дни тя се радва на брънч и често прави и опитва нови ястия с други съквартиранти - особено след като всички заедно решиха да нарушат навика на студента да яде само паста. Е, и най-важното, тя твърдо вярва, че най-важното за поддържане на равновесие е във фитнеса и излизането с приятели.

Научете повече за Лорен тук.

myprotein